1 min. čitanja

Dubrovnik ugostio 600 južnokorejskih gostiju i influencera

Dubrovnik ugostio 600 južnokorejskih gostiju i influencera
Foto: 404Agency

DUBROVNIK - Dubrovnik je posjetilo više od 600 najuspješnijih prodajnih predstavnika kompanije iz Južne Koreje. Ovo je još jedna potvrda da je Dubrovnik na južnokorejskom tržištu prepoznat kao premium destinacija, tvrde organizatori.

Menadžment kompanija koja je Koreance dovela u Dubrovnik, kaže da je ovaj grad posljednjih dana posjetilo više od 600 najuspješnijih prodajnih predstavnika kompanije iz Južne Koreje.

Među gostima koji su u Dubrovnik sletjeli Korean Air privatnim charterom bili su i deseci južnokorejskih influencera, koji će promoviranjem Hrvatske na društvenim mrežama, zasigurno potaknuti dodatni interes gostiju iz Južne Koreje.

Gosti iz Južne Koreje destinaciju biraju prema lifestyleu i kulturi, a Hrvatsku su prepoznali kao iznimno sigurnu destinaciju, vrhunske gastronomske i kulturne ponude.

Podaci iz razdoblja prije pandemije su pokazivali koliko je važno emitivno tržište Južna Koreja. Prije pandemije, 2019.godine, u Hrvatsku je došlo više od 400.000 turista iz Južne Koreje, koji su ostvarili preko 511.000 noćenja.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.