1 min. čitanja

Dubravačko veliko srce ponovno "kuha 24 sata" za najmlađe iz Opće bolnice

Dubravačko veliko srce ponovno  "kuha 24 sata" za najmlađe iz Opće bolnice
Foto: Fabijan Drnas

DUBROVNIK/ORAŠAC - Akcija kreće u subotu 25. studenog točno u 6 sati ujutro, a neumorni će kuhari raditi sve do idućeg dana te sav novac donirati onima kojima najviše treba.

Mjesto radnje jedna je dobro znana konoba u Orašcu u kojoj gosti kao ni prethodnih pet puta neće plaćati hranu i piće već će novac donirati dječjem odjelu Opće bolnice Dubrovnik. Humanitarna akcija održava se tako 6. puta zaredom i kreće simbolično u 6 sati ujutro s ciljem dodatnog opremanja odjela i spašavanja malih života.

Foto: Fabijan Drnas

A da akcija ima smisla potvrđuje i podatak kako je prošle godine od prikupljenih sredstava kupljen monitor vitalnih funkcija i pulsni oksimetar, a nakon tragičnog odlaska Nine Marije Andrić i angažmana njezine obitelji te humanitarne udruge Saudade i CTG uređaji i monitor za vitalne funkcije nedonoščadi.

"24 sata bez kompromisa" tako ujedinjuje velike i male, kuhare, ugostitelje, roditelje i humanitarce i jednom cilju - spašavanju malih života u potrebi.

Svi koji su voljni podržati ovu hvalevrijednu akciju, pomoći mogu i uplatom na račun humanitarne udruge Saudade HR8324020061100952123 jer svaka pomoć je dobro došla!

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.
//