2 min. čitanja

DOZNAJEMO Zadarska policija nakon dvomjesečne istrage doznala tko je gologuzi "branitelj" s Molata

DOZNAJEMO Zadarska policija nakon dvomjesečne istrage doznala tko je gologuzi "branitelj" s Molata
Foto: Čitateljica

MOLAT - Ušao gliserom među kupače, a onda se s njima i posvadio. No, nije mu ni to bilo dovoljno, pa je skinuo hlače i pokazao svima guzicu. Ženama, djeci, starijima, svima redom... i još se pozvao na status branitelja, kad je okupljene pitao "a tko ste vi?". Bilo je to 26. kolovoza na otoku Molatu. Točno dva mjeseca poslije, zadarska policija nas je izvijestila da su doznali tko je gologuzi "branitelj".

- Vezano za događaj od 26. kolovoza koji se dogodio na Molatu, policija je provela kriminalističko istraživanje, te je protiv hrvatskog državljanina u dobi od 64 godine podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja opisanog u članku 14. Zakona o javnom redu i miru – kazala je za Morski HR Sonja Šimurine iz Zadarske policije.

Neslužbeno doznajemo da se radi o muškarcu koji je s područja Krapinsko-zagorske županije, a na Molatu je boravio na ljetovanju, te nije vlasnik plovila.

A članak 14. opisuje vrijeđanje moralnih osjećaja građana na javnom mjestu, za što je propisana kazna od 200 do tisuću eura ili zatvor do 30 dana.

Podsjetimo se, za kraj, i kako je to izgledalo...

Jurica Gašpar

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Gliserom ušao među kupače, posvadio se s njima i kao argument pokazao guzicu: “Ja sam branitelj, a tko ste vi?”
Mještani otoka Molata, poput mnogih drugih otočana, svakog ljeta muče muku s neodgovornim, neukim i bezobraznim nautičarima. I ovog vikenda, točnije u subotu, dogodio se incident u uvali Jazi, gdje se nalazi mjesno kupaliste propisno ograđeno plutačama (ili popularnom krunicom) od obale uda…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.