1 min. čitanja

Dovršena sportska dvorana Medicinske škole u Rijeci

Dovršena sportska dvorana Medicinske škole u Rijeci
Foto: pixabay

RIJEKA - Ovo je prva školska dvorana na području Rijeke izgrađena u proteklih nekoliko desetljeća, a prema najavama ravnatelja Medicinske škole bit će dostupna široj zajednici.

Nova školska sportska dvorana Medicinske škole Rijeka u potpunosti je dovršena. Prema riječima resorne pročelnice Edite Stilin, u tijeku je priprema dokumentacije za tehnički pregled zgrade te je u postupku ishodovanje uporabne dozvole.

Pročelnica je navela kako će u ponedjeljak predati zahtjev za tehnički pregled dvorane. Osim tehničkog pregleda i uporabne dozvole, čeka se i dolazak komisije Ministarstva koji će utvrditi uvjete dvorane.

Radi se o prvoj školskoj dvorani na području Rijeke izgrađenoj u proteklih nekoliko desetljeća. U izgradnju je uloženo 1,9 milijuna eura (14,5 milijuna kuna) i cijela investicija financirana je iz proračuna Primorsko-goranske županije, piše Torpedo media.

Dvoranu će koristiti učenici Medicinske škole i učeničkog doma Kvarner, a prema najavama ravnatelja Medicinske škole, Alena Vukelića, bit će dostupna i široj zajednici.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Plenković: Impresivna sportska dvorana u Loparu značajan je doprinos kvaliteti života otočana
U Loparu na Rabu ovaj tjedan otvorena je nova sportska dvorana, a premijer Plenković, koji je sudjelovao na svečanosti otvorenja, rekao je kako je dvorana impresivna i značajan je doprinos kvaliteti života otočana. - Dvorana je impresivna. Takav sportski objekt dugo nisam vidio, osobito tak…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.