2 min. čitanja

Dinamičan BIG OM dan uljepšala tuna od 90 kilograma

Dinamičan BIG OM dan uljepšala tuna od 90 kilograma
Foto: Press

OMIŠALJ - Tune su i drugog ribolovnog dana udarile jak tempo. Ekipe su tijekom dana prijavile čak 35 aktivnosti na štapu.

Tek rijetke ribe su jučer pobjegle pa je većina prijava natjecateljima donijela bodove čime se situacija na vrhu tablice zakomplicirala i postala neizvjesna.

Najviše bodova posadama su donijele dvijel ulovljene lampuge, luc i šest tuna. Sve su ribe zadovoljile propozicije što je potvrđeno javnim vaganjem.

Posada Marko ulovila je tunu dana tešku 90 kilograma. Ipak pobjednik drugog ribolovnog dana je posada BGFC MASS koja je ujedno preuzela i vodeće mjesto na talbici. Posada na čelu sa Sašom Apostolovskim na štapu je imala čak osam riba, a osim tune bodove im je donijela i jedna ulovljena lampuga.

Trenutačni poredak može dodatno zakomplicirati i značajno promijeniti samo jedan ulovljeni kapitalac. Prema riječima natjecatelja kapitalni primjerci su viđeni ovih dana i svaka ekipa se nada da će taj jedan biti baš njihov.Večeras je na omišaljskoj rivi nakon javnog vaganja dnevnog ulova proglašenje pobjednika i svečano zatvaranje manifestacije uz svirku uživo i gastronomsku ponudu.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Prvog dana i tune pokazale velik interes za BIG OM
OMIŠALJ - Čak 36 posada s preko 150 natjecatelja prijavilo se na ovogodišnji omišaljski međunarodni kup u lovu na veliku ribu. Bilo je jako vruće, ali tune su svejedno bile gladne zabilježeno je čak 25 riba na štapu od čega ih je šest završilo na brodu. Nakon prvog dana u
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.