2 min. čitanja

Dijelovi Trogira kao 'mala Venecija'

Dijelovi Trogira kao 'mala Venecija'
Foto: Zajedno za Trogir / Facebook

TROGIR - Sredina je svibnja, kažu nikad više turista, a Pašike su i dalje raskopane. Situacija je alarmantna i zahtjeva hitnu reakciju, upozoravaju iz Zajedno za Trogir.

- Sredina je svibnja, kažu nikad više turista, a Pašike su i dalje raskopane. Možda je sve taktika Turističke zajednice da naši gosti mogu po sunčanom vremenu trčati Trogirsku alku, a kad su kiše onda imaju mogućnost gondolama doživjeti Trogir kao malu Veneciju. Šalu na stranu, situacija je alarmantna i zahtjeva hitnu reakciju gradske uprave - navodi se na stranicama Zajedno za Trogir.

Predlažu Gradu Trogiru da restorane s područja Pašika i Fortina oslobodi plaćanja štekata za mjesece u kojima su bili onemogućeni poslovati. Jasno je da Grad Trogir nije investitor projekta sanacije vodoopskrbnog i kanalizacijskog sustava te rekonstrukcije elektroenergetske mreže, ali ima ulogu štiti interese naših sugrađana, kažu.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Babarol street food festival u Trogiru
Na drugom Babarolu od 19. do 29. svibnja posjetitelje očekuje šest koncerata, šest odličnih ugostiteljskih objekata, radionice za velike i male, predstavljanja ponajboljih hrvatskih barmena i još štošta. Što se tiče glazbenog dijela tu su koncerti grupe Mjesni Odbor, dolaze Gina Damjanović…
Prepisao na nećaka dio kuće u Trogiru, pa je onda prodao trećoj osobi
KNIN/TROGIR - U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 77-godišnjakom osumnjičenim za prijevaru. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni tijekom 2014.g. svom 48-godišnjem nećaku darovnim ugovorom prepisao dio kuće koju je posjedovao u…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.