1 min. čitanja

Dijelovi Dalmacije bez struje

Dijelovi Dalmacije bez struje
Foto: Pixabay

U cijeloj Dalmaciji probleme stvara olujno jugo praćeno kišom. Na području Žeževice vjetar je srušio stup dalekovoda te su stanovnici ovog područja ostali bez električne energije. Djelatnici HEP-a su na terenu.

Zaseoci u Zadvarju također su ostali bez električne energije. Nestanak struje dogodio se jutros i na omiškom području, javlja Dalmacija danas.

Iz HEP-a mole za strpljenje dok se kvarovi ne uklone. Njihovi djelatnici po dojavama izlaze na teren te nastoje sanirati kvar, a struja će se u kućanstva vratiti nakon što HEP-ovci odrade posao.

OLUJNO JUGO DILJEM JADRANA Razbija rive i lomi stabla u Rijeci i Zadru, u Splitu zviždi između zgrada, poplavljena riva u Dubrovniku!
Državni hidrometeorološki zavod izdao je crvena upozorenja za obalu zbog kiše, jakog vjetra i grmljavinskog nevremena. Upozorenja su zbog lujnog juga koji će okrenuti na vrlo jak jugozapadni vjetar. Najjači udari od 65 do 120 kilometara na sat. Posljedice noćnog nevremena u Rijeci su vidljive na sv…

Dodajmo još i to kako danas do 14sati u mjestu Blato na Cetini u ulicama: Bartulovići, Strižići, Zečići, Škobalji, Ravulji, Madunići može biti prekida električnom energijom zbog radova.

A.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.