2 min. čitanja

DANI OTVORENIH VRATA Nacionalni park Mljet uskoro slavi 60. rođendan

DANI OTVORENIH VRATA Nacionalni park Mljet uskoro slavi 60. rođendan
Foto: NP Mljet

MLJET – Nacionalni park Mljet započinje s obilježavanjem 60. rođendana Ustanove i tim povodom će se održati Dani otvorenih vrata od petka, 18.9.2020. do nedjelje, 27.9.2020.

Foto: NP Mljet
Foto: NP Mljet

Tijekom Dana otvorenih vrata moći ćete posjetiti NP Mljet po promotivnim cijenama ulaznica od 50,00 kn za odrasle i 30,00 kn za djecu i studente. Kupnjom ulaznice preko webshopa posjetitelji ostvaruju dodatni popust na ulaznice te one iznose 40,00 kuna za odrasle i 20,00 kuna za djecu i studente. Ulaz za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatan.

Foto: Boris Kačan / NP Mljet

Ulaznica uključuje vožnju električnim brodom, posjet otoku Sv. Marija u srcu Velikog jezera i vožnju električnim vlakićem.

Foto: NP Mljet

Osim povoljnijih cijena ulaznica pripremili smo i besplatna edukativna i rekreativna vođenja za potpuni doživljaj prirodnih i kulturnih ljepota našeg najstarijeg morskog parka. Za usluge vođenja potrebno se unaprijed prijaviti na mail turizam@np-mljet.hr ili na broj telefona 020 744 041.

Foto: NP Mljet

Zbog epidemiološke situacije s COVID-19 maske su obavezne u svim zatvorenim prostorima NP Mljet kao na brodu i električnom vlakiću zbog očuvanja vašeg zdravlja, kao i zdravlja djelatnika Nacionalnog parka. Veselimo se vašem dolasku i stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije. Više informacija možete pronaći OVDJE.

Foto: NP Mljet

Sponzorirani sadržaj

PROČITAJTE JOŠ:

MLJET Netaknuti zeleni otok i najstariji morski park na Mediteranu
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.