1 min. čitanja

Danas se u Crikvenici održava stručni skup o klimatotalasoterapiji

Danas se u Crikvenici održava stručni skup o klimatotalasoterapiji
Foto: TZ Crikvenica

CRIKVENICA - Stručni skup pod nazivom 'Klimatotalasoterapija u liječenju djece astmatičara' održat će se danas u prostoru Thalassotherapije Crikvenica s početkom u 11 sati.

Predavanje na temu 'Thalassotherapia Crikvenica: jučer – danas – sutra' održat će Božica Magašić, dr. med. specijalist otorinolaringologije (uži specijalist audiologije), i Dario Antić, univ. spec. oec.

O utjecaju klimatotalasoterapije na kontrolu dječje astme govorit će Milica Zvonarek Valković, dr. med. specijalist pedijatar, Magda Martedić, dr. med. specijalizant pedijatrije, te Danijel Buljević, dr. med. specijalist pedijatar (uži specijalist pedijatrijski pulmolog).

Tema skupa bit će i 'Inhalacijska terapija – prirodni ljekoviti činitelji mora i priobalja u liječenju astmatičara: Prikaz rada inhalatorija', o čemu će sudionike upoznati Božica Magašić i Milica Zvonarek Valković.

Na kraju izlaganja bit će održana i završna rasprava, piše Novi List.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Gradonačelnik Crikvenice osuđen na pet mjeseci zatvora!
Gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina, koji je još 2012. optužen za zloporabu obavljanja dužnosti državne vlasti, počinjeno pogodovanjem u postupku javne nabave, danas je nepravomoćno osuđen na pet mjeseci zatvora, uvjetno na godinu dana. Potvrdio je to njegov branitelj Milenko Škrle…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.