Danas na Prviću prava poslastica za ljubitelje brdskog biciklizma

PRVIĆ - Natjecalji će odmjeriti snage na krugu od 6 kilometara s 200 metara uspona kroz dinamičan teren s predivnim pogledima. Glavna utrka započinje u 11:30, a u 13:30 kreće dječja utrka.

Otok Prvić je malen, ali prepun života, kako u mjestima Prvić Šepurine i Prvić Luka, tako i u poljima između njih.

BK TopSport iz Srime i BK Faust Vrančić iz Šibenika stoga su udružili snage kako bi organizirali pravu poslasticu za ljubitelje brdskog biciklizma - 8. kolo Zimske lige Dalmacije XCO na otoku Prviću 5. ožujka.

Cijeli otok isprepleten je poljskim putićima među kamenim zidovima koje su nekad koristili ljudi kako bi s magarcima stigli do svojih polja. Idealna je to podloga za brdski biciklizam.

Natjecalji(ce) će odmjeriti snage na krugu od 6 km s 200 m uspona kroz dinamičan teren s predivnim pogledima. Glavna utrka započinje u 11:30, a nakon nje u 13:30 kreće dječja utrka, objavio je MTB.hr.

Trasiranje staze na Prviću pogledajte u videu:

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Druga pašmanska Đirada
PAŠMAN - Dvije staze, prekrasna priroda, odlična atmosfera i zabava - ovogodišnja Đirada, koja će se održati 30. travnja, biti će organizirana u dvije kategorije: Đirada Red i Đirada Blue. Turistička zajednica Općine Pašman po drugi puta organizira rekreativnu utrku/šetnju Đirada koja je prošle god…
Aktivan vikend u Kostreni
U subotu i nedjelju, 4. i 5. ožujka, u Kostreni se održava dvodnevna regata za klasu Snipe (Šljuka), kao dio manifestacije Galeb Snipe & Ski Race. Održat će se i dvije veleslalomske utrke na Platku te individualno natjecanje u trail-u. Program počinje u petak 3. ožujka konferencijom za m…