1 min. čitanja

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu
Foto: MORH

SPLIT - Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu održat će se u subotu 11. veljače 2023., u vremenu od 10 do 14 sati u vojarni „Admiral flote Sveto Letica – Barba“ u Splitu.

Posjetitelji će imati prilike saznati informacije o integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Vojno pomorstvo, kao i o drugim sveučilišnim studijskim programima koji se provode za potrebe Oružanih snaga RH, uvjetima i načinu upisa na studij, posebnim uvjetima MORH-a za upis na predmetne studije, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci i dr.

Predviđen je obilazak objekata u vojarni, brodova Hrvatske ratne mornarice, sportskih terena, smještajnih kapaciteta kadeta te razgledavanje vojnog naoružanja i opreme. Posjetitelji će imati priliku za razgovor s djelatnicima Hrvatskog vojnog učilišta te kadetima kako bi dobili sve relevantne informacije.

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 10. veljače 2023. do 10:00 sati prijave za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata putem obrasca na poveznici: Obrazac za prijavu "Dan otvorenih vrata HVU Dr. Franjo Tuđman",

Iz Ministarstva obrane mole sve prijavljene posjetitelje da dođu do vojarne „Admiral flote Sveto Letica – Barba“ u Lori najkasnije do 09,45 sati te sa sobom ponesu identifikacijski dokument.  Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom osigurano je parkiralište.

Sve informacije u vezi s Danom otvorenih vrata mogu se dobiti na telefon: 021 353 506.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.