1 min. čitanja

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman u Splitu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman u Splitu
Foto: Unsplash

SPLIT - Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman održat će se u subotu, 25. ožujka u vremenu od 10 do 14 sati u vojarni Admiral flote Sveto Letica - Barba u Splitu.

Posjetitelji će tu subotu imati prilike saznati više informacija o otvorenim natječajima za prijam u kadetsku službu, o integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Vojno pomorstvo, kao i o drugim sveučilišnim studijskim programima koji se provode za potrebe Oružanih snaga RH, uvjetima i načinu upisa na studij, posebnim uvjetima MORH-a za upis na predmetne studije, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci i ostalo.

Predviđen je i obilazak objekata u vojarni, brodova Hrvatske ratne mornarice, sportskih terena, smještajnih kapaciteta kadeta, te razgledavanje vojnog naoružanja i opreme. Posjetitelji će imati priliku za razgovor s djelatnicima Hrvatskog vojnog učilišta i kadetima kako bi dobili sve relevantne informacije, priopćilo je Ministarstvo obrane Republike Hrvatske.

Pozivaju sve zainteresirane da se najkasnije do 24. ožujka 2023. do 9 sati prijave za sudjelovanje putem obrasca: Obrazac za prijavu.

Mole sve prijavljene da dođu u vojarnu Admiral flote Sveto Letica - Barba u Lori u subotu, 25. ožujka 2023. najkasnije do 09:45 te da sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom osigurano je parkiralište.

Sve informacije u vezi s Danom otvorenih vrata mogu se dobiti na telefon: 021 353 506.

B.K.


Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.