1 min. čitanja

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ u Splitu

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ u  Splitu

SPLIT - Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" u Splitu održat će se u subotu, 11. veljače 2023., u vremenu od 10 do 14 sati u vojarni „Admiral flote Sveto Letica – Barba“ u Splitu.

Posjetitelji će imati prilike saznati informacije o integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Vojno pomorstvo, kao i o drugim sveučilišnim studijskim programima koji se provode za potrebe Oružanih snaga RH, uvjetima i načinu upisa na studij, posebnim uvjetima MORH-a za upis na predmetne studije, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci i dr.

Foto: HVU / D. Volarić

Predviđen je obilazak objekata u vojarni, brodova Hrvatske ratne mornarice, sportskih terena, smještajnih kapaciteta kadeta, te razgledavanje vojnog naoružanja i opreme.

Posjetiteljima će biti prezentiran integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studijski program Vojno pomorstvo kao i drugi sveučilišni studijski programi za potrebe Oružanih snaga RH, uvjeti i način upisa na studij, provjere za upis, kadetska prava i obveze, a također će im biti omogućen obilazak važnijih objekata u vojarni, brodova HRM-a, sportskih terena, smještajnih kapaciteta kadeta te razgled vojnog naoružanja i opreme.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.