1 min. čitanja

ČUDO U SUPETRU Čovjek ulio više goriva nego što mu stane u rezervoar!

ČUDO U SUPETRU Čovjek ulio više goriva nego što mu stane u rezervoar!
Foto: Facebook

Kada do kraja napuni svoj motocikl u njega stanu 32 litre, a na ovoj čudesnoj postaji na Braču unutra je uspio "uvaliti" gotovo 35 litara.

Lijevao je dakle gorivo u motocikl i primijetio da je brojač litara pokazao više litara od količine goriva koliko mu može stati u rezervoar.

Kako je to pojava koja se rijetko viđa, čovjek je u nevjerici snimio i video koji je objavio na društvenim mrežama. Video je u kratko vrijeme postao prilično popularan i pogledale su ga stotine tisuća ljudi, a pitanje kako je moguće da vam u rezervoar stane više nego što fizički stati može - ostaje otvoreno.

Jedni tvrde da se vozilu s godinama proširi rezervoar, drugi misle da je prelio gorivo, a treći su sigurni da benzinske pumpe varaju svoje kupce.

Kolege iz Dalmacije danas upit su poslali kompaniji u čijem je vlasništvu ova magična benzinska postaja.

- Napominjemo da su svi mjerni uređaji na Ininim maloprodajnim mjestima ispitani i ovjereni od strane ovlaštenih mjeriteljskih institucija u skladu sa zakonskom regulativom. Sva naša mjerna oprema za točenje goriva tehnički je ispravna te prolazi redovna, kao i izvanredna održavanja te udovoljava mjeriteljskim zahtjevima propisanim Pravilnikom o mjeriteljskim zahtjevima za protočna mjerila za tekućine. Više je razloga zbog kojeg može doći do ulijevanja veće količine goriva u spremnik od one koju deklarira proizvođač. Detaljna objašnjenja nalaze se na web stranici INA-e.

I onda netko kaže da su otočani škrti!

Video pogledajte OVDJE.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.