1 min. čitanja

Croatia Airlines uvodi novu sezonsku liniju München – Brač

Croatia Airlines uvodi novu sezonsku liniju München – Brač
Foto: Zračna luka Brač

Danas je u Zračnoj luci Brač predstavljena nova sezonska linija Brač - München, koju u ljetnom redu letenja 2023. godine uvodi nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines u suradnji sa Zračnom lukom Brač i drugim dionicima hrvatskoga turističkog sektora.

Osim predstavnika Croatia Airlinesa i Zračne luke Brač na predstavljanju su se okupili predstavnici Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i lokalnih turističkih zajednica Bola, Supetra, Sutivana, Postira, Pučišća i Selca, hotelijerskih grupacija Bluesun i Gruber-reisen te načelnica Općine Bol.

Sudionici su razgovarali o provođenju zajedničkih aktivnosti vezanih za uvođenje nove linije Brač - München kojima bi se, korištenjem sinergijskih efekata, kreirao kvalitetan i prepoznatljiv hrvatski turistički proizvod. Zaključeno je da linija ima značajan potencijal s obzirom da je ove godine najviše inozemnih turista na Brač stiglo iz Njemačke, čak 5 posto više nego u pretpandemijskoj 2019. godini, te da povećanje prometne povezanosti otoka Brača tijekom ljetne sezone ima punu opravdanost i zbog sve većeg broja raspoloživih smještajnih kapaciteta te cjelokupne ponude na otoku.

Letovi Brač - München planirani su u razdoblju od kraja svibnja do prve polovice listopada 2023. godine, jednom na tjedan - subotom, a na liniji će prometovati zrakoplovi Dash 8- Q400 Croatia Airlinesa, kapaciteta 76 sjedala.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.