1 min. čitanja

Crikvenička rivijera jedno od omiljenih turističkih odredišta domaćih gostiju

Crikvenička rivijera jedno od omiljenih turističkih odredišta domaćih gostiju
Foto: Savjetovaliste Sretniji grad Crikvenica/Facebook

Crikvenička rivijera jedno je od omiljenih turističkih odredišta domaćih gostiju. Najbrojniji su sa šireg zagrebačkog područja i s istoka Hrvatske.

Tijekom cijele sezone domaći gosti biraju ljetovanja na crikveničkoj rivijeri. Blizina sjevernog Jadrana jedan je od razloga.

  • Domaći gosti Crikvenicu oduvijek vole. Oni su nam na drugom mjestu po broju noćenja i broju dolazaka - rekla je Mariana Biondić, direktorica Turističke zajednice Crikvenice.

I dok neki dolaze zbog povoljnijeg smještaja i nešto nižih cijena, Crikvenica u svojoj ponudi ima i luksuzniji smještaj.

  • Na taj način privlačimo veliki broj domaćih turista, s obzirom na blizinu, na izvrsnu prometnu povezanost. Imamo jedan hotel koji radi cijelu godinu koji je izvrsno prepoznat od domaćih gostiju - rekla je Lucija Jukić, direktorica prodaje i marketinga, Jadran Crikvenica hoteli i kampovi.

Pandemija je promijenila navike naših ljudi. Poraslo je zanimanje za domaća turistička odredišta tijekom cijele godine jer nažalost mnogima je doći na Jadran u srcu sezone, neostvariv san, piše HRT.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.