1 min. čitanja

Cerovačke špilje pozivaju na potragu za špiljskim srcem

Cerovačke špilje pozivaju na potragu za špiljskim srcem
Foto: Antonija Jurković / PP Velebit

VELEBIT - Park prirode Velebit priredio je promotivni vikend za sve zaljubljene i one koji će to tek postati. Zato 18. i 19. veljače u paru posjetite Cerovačke špilje, a oni ljepšoj polovici poklanjaju ulaznicu. No, postoji uvjet..

U veljači, mjesecu ljubavi, u vrijeme kada želimo onima koje volimo pokazati koliko nam je stalo Park prirode Velebit priredio je promotivni vikend za sve zaljubljene i one koji će to tek postati, priopćili su iz Parka.

- 18. i 19. veljače 2023. dođite u obilazak Cerovačkih špilja, častimo svaki par jednom besplatnom ulaznicom za ljepšu polovicu. Jedini uvjet, tj. izazov je da u špilji pronađete naše 'špiljsko srce'. Kažu da se samo srcem dobro vidi, ali ipak vi dobro otvorite oči da vam ne promakne.

Za one koji su slijepi od ljubavi smo ostavili mali podsjetnik. Nakon obilaska obavezno posjetite našu bogato opremljenu suvenirnicu gdje smo pripremili ograničeno izdanje magneta 'špiljsko srce' kao uspomenu na ovaj ljubavni izlet - pozivaju iz PP Velebit.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Doživite sve čari jeseni u mjesecu hrvatskog turizma koji još uvijek traje!
Ukoliko ste željni raznolikog turističkog sadržaja po izuzetno pristupačnim cijenama možete zaustaviti potragu jer ste došli na pravo mjesto! Bogatu ponudu možete detaljno istražiti na službenim stranicama projekta „Mjesec hrvatskog turizma“, zajedničke akcije Ministarstva turizma i sporta i Hrvatsk…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.