1 min. čitanja

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije otvorio je prijave za darovite učenike!

Centar izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije otvorio je prijave za darovite učenike!
Foto: CISDŽ

Na testiranje mogu stići i učenici koji ne prolaze odličnim uspjehom, a koji možda i ne znaju da su potencijalno daroviti!

Centar izvrsnosti SDŽ otvorio je prijave za buduće polaznike izvanškolskih programa matematike, prirodoslovlja, novih tehnologija i informatike u  školskoj godini 2024./2025.

Prijave za testiranje otvorene su do 10. svibnja 2024. godine, a na testiranje se mogu prijaviti učenici od petog razreda osnovne škole do trećeg razreda srednje škole. Testiranje će se provoditi online putem, i to 18. svibnja za program novih tehnologija i informatike i 25. svibnja za programe matematike i prirodoslovlja.

- Nakon još jedne uspješne godine u Centrima izvrsnosti SDŽ u kojima je u ovoj školskoj godini sudjelovalo 524 učenika i 120 mentora, pripremamo se za izazove u novoj školskoj godini. Pozivam sve zainteresirane učenice i učenike da se prijave na testiranje za upis u programe Centra izvrsnosti, ali i nastavnike da proslijede informaciju o testiranju svojim učenicima u školama. Prijaviti se mogu svi učenici koji imaju interes za područja naših programa. Veselimo se testiranju za novu školsku godinu i prilici za upoznavanje novih mladih potencijala - poručio je Ivica Zelić, ravnatelj Centra izvrsnosti SDŽ.

Više informacija saznajte OVDJE.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.