2 min. čitanja

Potpuno smrskani automobil - Brački vatrogasci otkrili detalje teške nesreće

Potpuno smrskani automobil - Brački vatrogasci otkrili detalje teške nesreće
Foto: Vatrogasci Supetar

SUPETAR - Teški hidraulični alat bio je potreban supetarskim vatrogascima da izvuku teško ozlijeđenog vozača iz potpuno smrskanog vozila nakon što je sletio s ceste i zabio se u stablo jutros oko 6.50 sati na cesti D114 između Supetra i Miraca.

Nakon dojave o prometnoj nesreći kod križanja državne ceste i ulice Branka Deškovića  u Supetru, na teren je izišlo osam vatrogasaca.

- Pri izvlačenju vozača iz vozila koje je sletilo s ceste, bila je potrebna uporaba teških hidrauličnih alata. Po procjeni dežurnog liječnika Hitne medicinske pomoći, zatražen je i organiziran hitni medicinski helikopterski prijevoz u KBC Split.

Odmah po izvlačenju iz olupine i stabilizaciji, vozač je prebačen u Milnu gdje je ukrcan u helikopter i prebačen u Split.

Osiguranje na helidromu Milna izvršili su vatrogasci DVD Milna, vrijeme ukrcaja bilo je 8.00 sati - objavili su supetarski vatrogasci, te poručili:

- Turistička sezona je počela, naš otok uslijedećih će nekoliko mjeseci pohoditi prave vojske turista od kojih će veliki broj biti i motoriziran pa će se razina, gustoća i intezitet prometa mnogostruko povećati. Shodno tome apeliramo na sve sudionike u prometu na redovito praćenje prometnih informacija, pojačanu pozornost, strpljenje i poštivanje prometnih znakova i pravila prometovanja.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Automobilom sletio s ceste kod Supetra na Braču
Jutros oko 06:50 sati na cesti D 114 između Supetra i Miraca dogodila se prometna nesreća, slijetanje osobnog vozila izvan kolnika. Vozač je prevezen je u splitsku bolnicu i prema prvim informacijama zadobio je teške tjelesne ozlijede. Na mjestu događaja obavljen jer očevid. D.G.
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.