1 min. čitanja

"Biser mora 2024." - U Supetru će se održati jedno jako zanimljivo predavanje

"Biser mora 2024." - U Supetru će se održati jedno jako zanimljivo predavanje
Foto: Screenshot/YouTube

Predavanje i prezentacijsku radionicu na temu "Kako novi alati umjetne inteligencije mogu pomoći u kulinarstvu i gastronomiji?" možete "uloviti" u četvrtak, 21. ožujka!

Predavači će biti Darko Stipaničev, profesor Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu i Mirta Stipaničev, nutricionistica i voditeljica softverskih projekata u Austriji.

Radi se o edukaciji koja će se na ovom najvećem kulinarskom festivalu i natjecanju u regiji dolazi kao dio EU projekta Kuhinja Znanja (UP.02.3.1.03.0137.) udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) za jačanje društvenoga poduzetništva, javlja Dalmacija danas.

Kroz radionicu upoznat će se današnje tehnike i praktični alati umjetne inteligencije, koji mogu poticajno i inovativno inspirirati kreativnost kuhara i gastronoma, pružiti im nove ideje, te unaprijediti ukupno iskustvo u planiranju pripreme hrane.

Naglasak je na praktičnoj upotrebi alata umjetne inteligencije koji mogu biti od pomoći kod generiranja novih recepata, u kombinaciji sastojaka koristeći mirisne i okusne profile namirnica, u odabiru recepata po određenim naprednim kriterijima, u planiranju i vođenju kuhinjskog inventara, te služiti kao virtualni asistenti u postupku kuhanju i obuci kuhara.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.