1 min. čitanja

Baby Lasagna odbio 50.000 eura od Vlade: "Molim Plenkovića da taj novac donira"

Baby Lasagna odbio 50.000 eura od Vlade: "Molim Plenkovića da taj novac donira"
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Nakon što mu je Vlada Republike Hrvatske ponudila 50.000 eura radi njegovog nevjerojatnog uspjeha, promocije Hrvatske i osvojenog drugog mjesta na ovogodišnjem Eurosongu, Baby Lasagna je tu ponudu odbio.

Odlučili su mu ponuditi nagradu od 50.000 eura za "ogromnu promidžbu" Hrvatske. Međutim, Marko Purišić se sada oglasio i rekao da želi da novac ide u humanitarne svrhe.

- Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći - napisao je Marko.

Zamolio Plenkovića da donira tih 50.000 eura

- Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje ime i u ime hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom Mladen Ćepulić. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplataciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala - poručio je.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.