1 min. čitanja

Austrijski ORF snima emisiju o srednjoj i južnoj Dalmaciji

Austrijski ORF snima emisiju o srednjoj i južnoj Dalmaciji
Foto: Boris Kačan

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice te uz podršku turističkih zajednica Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije, u Hrvatskoj će do 8. listopada boraviti TV ekipa austrijske nacionalne televizijske kuće ORF i to povodom snimanja emisije „Der Geschmack Europas“ („The Taste of Europe“), izvijestio je Branimir Tončinić, direktor Predstavništva HTZ-a u Austriji.

U fokusu emisije bit će autohtona  turistička ponuda Srednje i Južne Dalmacije, odnosno destinacije i lokaliteti kao što su Omiš, Sinj, Imotski, Čilipi, Dubrovnik, Trsteno, Mali Ston, Ploče, ali i turistički proizvodi poput eno-gastronomije, kulture i prirode.

– Riječ je o odličnoj promociji Hrvatske kao turističke destinacije u cjelini obzirom da je riječ o putopisnoj dokumentarnoj emisiji koja se emitira od 2013. godine i to u cijeloj DACH regiji, odnosno u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj na programima ORF2, 3sat, ORFIII, a emisiju je moguće pogledati i online na ORF-TVThek – izjavio je Tončinić, nadodavši kako jednu emisiju u prosjeku prati više od 130.000 gledatelja.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.