1 min. čitanja

ARENA KUP Završna regata kojom se završava sezona jedrenja u Puli

ARENA KUP Završna regata kojom se završava sezona jedrenja u Puli
Foto: JK Delfin

PULA - U subotu u 11h starta 18. ARENA KUP, završna regata  kojom JK Delfin zatvara sezonu jedrenja u pulskoj luci u 2022g. pod sloganom manifestacije Pula pod jedrima.

Očekuje nas lijepo vrijeme do 15tak čv. Maestrala. U Puli je vjetar promjenjivog smijera pa je uzbudljivo jedriti, a pogoto kada imaš s kime regatavati.  Do danas je pristiglo 47 prijava. Biti će konkurencije u svim regatnim grupama.

Dva mjeseca smo izrađivali unikatne Arene koje će najbrži osvojiti. Nakon regate odlazimo u Circolo bar u centru Pule u staroj jezgri grada gdje će se održati proglašenje, večera i party do ranih jutarnjih sati uz hitove uz koje smo odrastali.

- Dragi prijatelji, zaljubljenici u jedrenje i morsku priču, djeca i odrasli, umjetnici, fotografi, mediji, sponzori, donatori i podržavatelji, sa entuzijazmom vas pozivamo na 18. ARENA KUP. Svi koji imaju brod na jedra i dobru vibru su dobro došli jedriti sa nama zadnju regatu u pulskoj luci u 2022g. - poručuju organizatori.

Imamo i himnu regate koju nam je naš iskusni jedriličar iz Rovinja i glazbenik Ruggero Dino inspiriran prošlogodišnjom ARENA KUP regatom napisao i uglazbio te će se premijerno pustiti na regati-

Kaže da se sjetio kako je jedrio u pulskoj luci i kako se nekada puno više regatavalo i jedrilo u pulskoj luci. Došao je na regatu, nije stigao odjedriti sa nama... i tako je nastala pjesma.

Plovidba je u pulskoj luci i oko otoka Jerolim - NP Brijuni.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.