2 min. čitanja

Aquarium Pula razdvaja 'Mediteranski' i 'Egzotični' postav, širi se te najavljuje velike i zanimljive izložbe

Aquarium Pula razdvaja 'Mediteranski' i 'Egzotični' postav, širi se te najavljuje velike i zanimljive izložbe
Foto: Aquarium Pula

PULA - Iz Aquariuma Pula podsjetili su sve svoje posjetitelje ali i sve one koji su namjeravali obići ovaj impozantni hrvatski akvarij, da je ova zima ustvari posljednja u kojoj se akvarij može razgledati u trenutnom izdanju.  

- Posvećeni smo završetku radova i prebacivanju organizama u bateriju San Giovanni čime fizički razdvajamo „Mediteranski“ i „Egzotični“ postav na dodatnih 1000 m2. - objasnili su iz Aquariuma Pula.

Osim izložbe, otvorit će se i nova suvenirnica u kojoj će se moći pronaći mnogobrojni tropski motivi, ali i ručno rađeni suveniri.

- U utvrdi Verudela u pripremi su dvije velike i vrlo vrijedne izložbe za koje vjerujemo da će se svidjeti našim posjetiteljima. Potkupolni prostor utvrde zauzimat će multimedijalna izložba posvećena glavatim želvama, a detalje druge izložbe otkriti ćemo vam uskoro - javlja ekipa Aquariuma Pula.

I.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Aquarium Pula zimskim radovima unaprjeđuje svoje prostore
Dio zimskih radova u svojem akvariju, ekipa Aquariuma Pula posvetila je prenamjeni prostora paludarija i kanala obrambenog rova utvrde čime će se unaprijediti prikaz izložbe o slatkovodnim staništima Europe. - Prostor bivšeg paludarija u potpunosti je prenamijenjen te se sada ovdje nalazi bazen s…
Aquarium Pula osvojili Zlatnu kunu za najuspješnije malo trgovačko društvo
Hrvatska gospodarska komora (HGK) u petak navečer dodijelila je nagrade “Zlatna kuna”, a poseban razlog za veselje imali su djelatnici i stručnjaci iz Aquariuma Pula. Oni su, naime osvojili prvo mjesto u kategoriji najuspješnijeg malog trgovačkog društva Republike Hrvatske. Uz predstavništv…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.