2 min. čitanja

Anušić: "Zadovoljan vojnik temeljna je snaga jedne vojske, stoga nastavljamo raditi na poboljšanju njihovih materijalnih prava"

Anušić: "Zadovoljan vojnik temeljna je snaga jedne vojske, stoga nastavljamo raditi na poboljšanju njihovih materijalnih prava"
Foto: MORH/ T. Brandt

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Ivan Anušić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske admiral Robert Hranj sa suradnicima boravili su u radnom posjetu Remontnom zavodu Zapovjedništva za potporu Oružanih snaga RH.

Anušić je izrazio zadovoljstvo posjetom Zapovjedništvu za potporu te Remontnom zavodu na samom početku 2024. godine te poželio uspjeh u izvršavanju zadaća svim pripadnicima Zapovjedništva za potporu.

Foto: MORH/ T. Brandt

Hvala vam što besprijekorno obavljate sve zadaće logističke potpore Hrvatskoj vojsci i što ste među prvima kada je potrebno pomoći hrvatskom narodu. Ne smijemo zaboraviti kako je održavanje naoružanja i vojne opreme temelj uspješnog izvršavanja zadaća Hrvatske vojske - kazao je Anušić.

Govoreći o visokoj razini profesionalizma i spremnosti pripadnika Hrvatske vojske, ministar obrane istaknuo je kako će u fokusu njegovog mandata biti daljnje poboljšanje uvjeta života i rada hrvatskih vojnika, dočasnika i časnika.

- Učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti da našim pripadnicima koji čine središte obrambenog sustava osiguramo kvalitetnije i bolje uvjete života i rada. Zadovoljan vojnik temeljna je snaga jedne vojske stoga nastavljamo raditi na poboljšanju njihovih materijalnih prava - kazao je ministar obrane Anušić.

Na kraju je dodao kako će se nastaviti raditi na popularizaciji vojnog poziva, odnosno programu dragovoljnog vojnog osposobljavanja i karijere u Hrvatskoj vojsci.

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj istaknuo je kako se uspješan rad svih pripadnika Remontnog zavoda odražava na uspješno izvršavanje zadaća svih pripadnika Hrvatske vojske.

Zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-pukovnik Mladen Fuzul, ovom prigodom prezentirao je zadaće, aktivnosti i planove Zapovjedništva za potporu te Remontnog zavoda.

U okviru posjeta, ministar Anušić i admiral Hranj sa suradnicima obišli su radioničke prostore Remontnog zavoda.

Podsjetimo, Remontni zavod je ustrojstvena jedinica Zapovjedništva za potporu koja obavlja cjelovito i sveobuhvatno zadaće održavanja i remonta svih vrsta sredstava naoružanja i vojne opreme Hrvatske kopnene vojske te sudjeluje u održavanju sredstava naoružanja i vojne opreme ostalih grana Oružanih snaga RH.

I.N.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.