1 min. čitanja

Agencija za pomorstvo i obalnu stražu pokrenula novu aplikaciju za pomorce

Agencija za pomorstvo i obalnu stražu pokrenula novu aplikaciju za pomorce
Foto: Pixabay/Ilustracija

Agencija za pomorstvo i obalnu stražu (MCA) pokrenula je novu aplikaciju koja pomaže pomorcima da dobiju potrebne informacije i podršku tijekom rada.

Nova aplikacija za pomorce omogućava onima koji rade na moru da na dohvat ruke imaju sigurnosne savjete, popise za provjeru i ostale važne resurse, poručila je britanska vlada.

Službena aplikacija MCA Guidance pružit će pomorcima korisne i praktične informacije o sigurnosti na moru, kao i kako se pripremiti za za preglede i inspekcije plovila.

Aplikacija također uključuje resurse osmišljene za podršku i održavanje fizičkog i mentalnog zdravlja pomoraca, prenosi Pomorac.hr.

Pomorci su dio nevjerojatne i jedinstvene industrije, međutim mogu se javiti periodi poteškoća, pritiska i produljene izolacije. Prioritet MCA-a je pružanje potpore pomorcima u svakom trenutku, pomaganje u svim izazovima ili zdravstvenim preprekama s kojima se mogu suočiti.

Službena aplikacija MCA Guidance samo je jedan od načina na koji se može pomoći pomorcima – alat koji je jednostavan za korištenje i koji informativno može odgovoriti na njihova pitanja, pružajući osnovne upute korak po korak izvan mreže, i bez povezanosti na WiFi mrežu.

Ovo je važan prvi korak u dostavljanju vitalnih sigurnosnih savjeta ravno u ruke onima kojima su stvarno potrebni. Aplikacija će se nastaviti razvijati tijekom vremena, a sve što pomorci trebaju učiniti je preuzeti ju na svoj pametni telefon.

Virginia McVea, izvršna direktorica Agencije za pomorsku i obalnu stražu, istaknula je da je prioritet osigurati za MCA osigurati sve što mogu kako bi poboljšali iskustva pomoraca.

Ova aplikacija i njezin daljnji razvoj omogućit će lakše povezivanje te pristup informacijama i pomoći.

Aplikaciju Official MCA Guidance možete besplatno preuzeti putem Google Play za android ili Apple iOS trgovine za Iphone korisnike.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.