2 min. čitanja

Zgrada makarske gradske uprave išarana grafitima: "Možeš kako oćeš, nećeš dokle oćeš"

Zgrada makarske gradske uprave išarana grafitima: "Možeš kako oćeš, nećeš dokle oćeš"
Foto: Facebook

MAKARSKA - Zgrada gradske uprave u Makarskoj osvanula je išarana grafitima, prepunim uvreda SDP-ovom gradonačelniku Zoranu Paunoviću. "Možeš kako oćeš, nećeš dokle oćeš", jedan je od natpisa. "Odlazi bando komunistička", piše na drugom zidu.

- Kome smeta red?! Vandalizam i prijetnje neće zaustaviti napredak! Ovo je prije svega vandalizam. Podnijeli smo kaznenu prijavu i vjerujem da će počinitelji ovog kulturocida biti brzo pronađeni.Odbijam vjerovati da je ovo način komunikacije koji podržava većina mojih sugrađana.

Uništavanje naših starih pročelja u centru grada nije i ne može biti opravdana pobuna, to je uništavanje blaga koje pripada svim građanima Makarske.Naša Makarska je oduvijek bila tolerantna sredina, različita mišljena su bogatstvo iz kojeg se raste i razvija, ali ovo nema veze s konstruktivnom kritikom.

Ovo je direktna prijetnja nama i tu je iz jednog jedinog razloga – jer smo se usudili uvoditi red u naš grad! Koliko god nisko pali oni kojima red smeta, nikakve prijetnje neće nas zastrašiti, niti zaustaviti u rješavanju gradskih problema: od valorizacije stare gradske jezgre koja nekima očito nije vrijedna, preko uređenja Peškere, do ukidanja višestambene gradnje i povratka zelenila u svaki kutak grada.Neka pišu kad ne znaju bolje, mi ćemo ustrajno brisati njihove sramotne parole kao što korak po korak brišemo i sav nered kojim su godinama gušili naš grad.

Mi vraćamo grad građanima i nastavljamo u zacrtanom smjeru, bez dilema i bez uzmicanja pred partikularnim interesima i niskim strastima! - napisao je makarski gradonačelnik na Facebooku, uz fotografije i video vandalskog čina.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.