1 min. čitanja

Zbog umanjene vrijednosti nekretnine, obeštetit će se vlasnici nekretnina u Viškovu

Zbog umanjene vrijednosti nekretnine, obeštetit će se vlasnici nekretnina u Viškovu
Foto: Općina Viškovo

Općina Viškovo poziva vlasnike zakonito izgrađenih nekretnina u blizini nekadašnjeg deponija Viševac koji su temeljem sklopljenog ugovora s Općinom Viškovo stekli pravo na obeštećenje za umanjenu vrijednost nekretnine da dostave ažurirane podatke radi pripreme isplate navedenih sredstava.

Građani su pozvani da ažuriraju podatke u slučaju promjene računa za isplatu ili promjene nositelja prava na obeštećenje jer je vlasnik nekretnine s kojim je skopljen ugovor u međuvremenu preminuo.

- Najvećem dijelu mještana koji su imali pravo na obeštećenje prije nekoliko godina je isplaćen 80 posto iznosa. U skladu s Odlukom o raspodjeli sredstava prikupljenih temeljem Zakona o otpadu koji je donijelo Općinsko vijeće, preostalih 20 posto iznosa bilo je rezervirano za isplate vlasnicima nekretnina nakon okončanja sudskih sporova koji se vode protiv Općine Viškovo - objasnila je načelnica Sanja Udović.

Popunjen i potpisan obrazac s podacima i potrebnom dokumentacijom vlasnici nekretnina trebaju dostaviti Općini Viškovo u razdoblju od 12. travnja do 12. lipnja 2024. godine osobno ili putem pošte na adresu: Općina Viškovo, 51216 Viškovo, Vozišće 3 ili putem elektoničke pošte na mail adresu: pisarnica@opcina-viskovo.hr, javlja Radio Rijeka.

I.N.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.