Zbog ubojstva u Selinama pritvoren 25-godišnjak – Mještani ispričali što se dogodilo

SELINE – Zbog sumnje u kazneno djelo ubojstva koje se jučer dogodilo u Selinama zadarska policija uhitila je i pritvorila 25-godišnjeg muškarca iz okolice Zagreba. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je uhićeni mladić usmrtio 42-godišnjeg muškarca.

Stravičan zločin otkriven je u noći sa petka na subotu kada je zadarska policija zaprimila dojavu o tučnjavi u moru u blizini svjetionika u Selinama.

Policijski službenici izašli su na mjesto događaja gdje su zatečene dvije osobe, a prikupljenim obavijestima došlo se do saznanja da je u događaju sudjelovala još jedna osoba koja nije pronađena. U potragu za osobom, na kopnu i moru, uključili su se policijski službenici i Lučka kapetanija.

Širom pretragom mjesta događaja, oko 06.00 sati u moru pronađeno je tijelo muške osobe s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

Mještani Selina potvrđuju kako je riječ o trojici vikendaša koji borave na tom području. Također od mještana se može čuti da su sudionici bili alkoholizirani i u takvom stanju se posvađali, pa se u moru i potukli. Prema istim navodima, jedan od njih je nesretnom 42-godišnjem muškarcu nanio ubodne rane, nakon čega je ovaj iskrvario.

Glupo i bespotrebno tragično. A koji je točan ishod ovog događaja, raspetljat će u konačnici istražni organi.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

UBOJSTVO U SELINAMA Nakon tučnjave kod lanterne, tijelo muškarca pronađeno u moru