2 min. čitanja

ZAVRŠIO OSCAR Povratnički 'Top gun' nije se proslavio, ali Tom Cruise se ne predaje

ZAVRŠIO OSCAR Povratnički 'Top gun' nije se proslavio, ali Tom Cruise se ne predaje
Foto: Screenshot / YouTube

SVIJET - Tom Cruise se vratio kako bi snimio svoj sljedeći blockbuster. Glumac je 26. veljače privatnim helikopterom prebačen do nosača zrakoplova u moru između Hrvatske i Italije.

Tom Cruise ima dugu suradnju s američkom mornaricom - toliko dugu da su većina viših časnika bili djeca kada je Cruise prvi puta stavio mornaričko zrakoplovstvo u središte pozornosti u originalnom 'Top Gunu'.

Svjesni važnosti dobrog publiciteta, čelnici mornarice pomogli su proslavljenom glumcu da se još jednom vrati na more kako bi snimio sljedeći - i vjerojatno posljednji - nastavak Nemoguće misije naziva 'Nemoguća misija - Obračun mrtvih, drugi dio'.

Pojedinosti o velikim holivudskim produkcijama obično se drže u tajnosti do izlaska filma, ali vijest o najnovijoj Cruiseovoj suradnji s američkom mornaricom ipak je dospjela u medije. Potvrđeno je da je Cruise doletio u luku Bari u Italiji 25. veljače.

Glumac se sljedećeg dana ukrcao u privatni helikopter kako bi odletio do nosača koji se nalazio između Italije i Hrvatske. Očekivana duljina snimanja bila je tjedan dana, prenosi The Maritime Executive.

Uprava regije Apulija znala je za dogovor mornarice s Cruiseom jer je lokalna vlada pomogla u organizaciji njegova leta helikopterom. Nije poznato je li Cruise sam upravljao helikopterom kao što je to bilo u prethodnom nastavku 'Nemoguće misije'.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Francuzi objavili fotografije s nosača: Plenković i Banožić u “Top gun” izdanju | | Morski HR
Dok smo ministra obrane znali češće viđati u različitim vojnim odorama, hrvatski premijer pak nema običaj izlaziti iz klasičnog odijela političara, no čini se da su pri posjetu francuskom nosaču
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.