>
  1 min. čitanja

Zaštitimo rijeku Zrmanju!

Zaštitimo rijeku Zrmanju!
Foto: Ekološka udruga Zrmanja

ZADAR - Cilj kampanje je zaštititi i očuvati najvrijednije rijeke u regiji, ali i ojačati svijest lokalne zajednice o važnosti očuvanja rijeka. U anketi o Zrmanji možete sudjelovati do 30. siječnja 2023.

U sklopu kampanje zaštite rijeka u jugoistočnoj Europi, među kojima se nalazi i rijeka Zrmanja, a koja se priprema u suradnji svjetski poznate neprofitne organizacije The Nature Conservancy (TNC) i lokalnih partnera, provodi se ispitivanje mišljenja lokalnih dionika o sustavnoj zaštiti i očuvanju rijeke Zrmanje.

Cilj kampanje je zaštita i očuvanje najvrijednijih rijeka u regiji, ali također i jačanje svijesti lokalne zajednice o važnosti očuvanja rijeka te o važnoj ulozi koju lokalna zajednica ima u tom procesu.

Za ispunjavanje ankete potrebno je izdvojiti tek nekoliko minuta, a to možete učiniti putem sljedeće poveznice do 30. siječnja 2023.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Najavljena akcija čišćenja podmorja i obale Novigradskog mora te rijeke Zrmanje | | Morski HR
Područje Novigradskog i Karinskog mora predstavlja poseban i jedinstven ekosustav koji ima ogroman ekološki i ekonomski potencijal. Kako bi se promoviralo i dodatno osvijestilo održivo
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.