2 min. čitanja

Zadarski tjedan digitalnih nomada počinje u petak

Zadarski tjedan digitalnih nomada počinje u petak
Foto: Boris Kačan

ZADAR – Nakon nagrađivanih događanja u Dubrovniku i Zagrebu, Saltwater Nomads organiziraju prvi Zadar Digital Nomad Week koji počinje u petak

Teško je zamisliti da je prošlo manje od dvije godine otkako je nizozemski poduzetnik Jan de Jong napisao otvoreno pismo hrvatskom premijeru tražeći od njega da uvede digitalnu nomadsku vizu u Hrvatskoj. Toliko se toga dogodilo od tada, a može se reći da je Hrvatska itekako ‘in’ kao nomadska destinacija!

Nakon prošlogodišnjih nagrađivanih programa “Zagreb Digital Nomad Week” i “Dubrovnik Digital Nomads-in-Residence”, tim Saltwater Nomads-a bio je poprilično zauzet osmišljavanjem i pripremom više događanja za zajednicu digitalnih nomada, a najnoviji počinje ovog petka, prvi ikad Zadarski tjedan digitalnih nomada.

Foto: Total Croatia News

A ako ste digitalni nomad koji voli biti aktivan u prirodi, s ukusom za dobru hranu i fino vino, onda je ovo događaj za vas, piše Paul Bradbury  za Total Croatia News. Govori istraživača Antarktika nakon pješačenja na planinu ili razgovora na kajaku na jezeru, samo su neki od jako zanimljivih događanja.

Konačni detalji se još uvijek završavaju, ali službena web stranica događaja (preporučamo da provjerite ima li ažuriranja), trenutno ima vrlo uzbudljiv program govornika, uključujući dva od 10 najboljih LinkedIn govornika o trenutno vrlo važnom i popularnom radu na daljinu. Na web stranici “Zadar Digital Nomad Week” možete prijaviti svoje prisustvovanje događaju.

Raspored programa izgledat će ovako:

PETAK 10. lipnja: Nomad Table – s posebnom gošćom Mandy Fransz, Make The Leap Digital.
SUBOTA 11. lipnja: Fitness Masterclass s Rudijem Witkowskim, kasnije gurmanski piknik.
NEDJELJA 12. lipnja: Izlet na otvorenom. Razgovarajte na kajaku s Michaelom Freerom.
PONEDJELJAK 13. lipnja: Konferencija za novinare. Mic’d up u ponedjeljak – majstorski tečaj s Marlee McCormick. I virtualna sesija s Mayom Middlemiss.
UTORAK 14. lipnja: Rad na daljinu. Majstorski tečaj s Rowenom Hennigan.
SRIJEDA, 15. lipnja: Kako do Nomada: Posebna sesija, s Annom Mariom Kochanskom i gostima digitalnih nomada u lokalnoj vinariji.
ČETVRTAK 16. lipnja: Noćno pješačenje na Paklenicu uz glavnu riječ dr. Diane Erceg.
PETAK 17. lipnja: Povratak u civilizaciju…

Z.G

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.