1 min. čitanja

Za 90. Mrdujsku regatu vraća se i  „nagrada po srići“

Za 90. Mrdujsku regatu vraća se i  „nagrada po srići“
Foto: JK Labud

SPLIT – Organizatori su za ovogodišnju jubilarnu 90.Mrduju odlučili vratiti i nagradu „po srići“ i to ne bilo kakvu, već umjetničko djelo našeg poznatog umjetnika Matka Trebotića.

– Ovim putem mu se zahvaljujemo što je ovim poklonom za 90. rođendan Mrdujske regate omogućio da i najsretniji od skipera na jedrilicama koje sudjeluju na regati, svoj dom oplemeni umjetničkim djelom ovog nadaleko poznatog splitskog umjetnika – poručuju organizatori.

S vraćanjem „šušura“ druženja, pisme i spize na plato Labuda, vraćaju se i prigodne majice kao poklon svakom skiperu koji prijavi sudjelovanje na 90. Mrdujskoj regati, a ove godine kreirano je više vrsta majica jubilarne 90.Mrduje.

Spomenut ćemo na kraju i pokale kojih će se i na ovogodišnjoj regati dijeliti najbržima. Poznato je kako se na Mrdujskoj regati podijeli više pokala, pa će tako biti i ove godine.

Prijave se već sada mogu vršiti on-line putem. Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate – Festivala jedrenja u Splitu je 02.listopada 2021. u 11 sati , rezervni dan je nedjelja, 03.listopada 2021.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.