Kazneno prijavljen vlasnik psa kojeg je zbog napada na drugog psa i ženu, ubio policajac

MILNA - Policija je danas dovršila istraživanje o događaj koji se zbio na Božić u Milni na otoku Braču, u kojemu je  policijski službenik iz službenog pištolja usmrtio psa koji je napao drugog psa i dvije žene koje su lakše ozlijeđene, policijski službenici PU splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim vlasnikom psa. 

Naime,  43-godišnjak se  sumnjiči da je počinio kazneno djelo Dovođenje u opasnost  života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i  Prijetnju policijskim službenicima, te je danas uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Nadalje, policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje i nad  59-godišnjakinom koja je vrijeđala policijske službenike prilikom postupanje prema 43-godišnjaku, te je  uz optužni prijedlog zbog sumnje da je počinila  prekršaj iz  čl.17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dovedena na nadležni Općinski prekršajni sud, izvijestila je policija.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Pas na Braču napao i ozlijedio drugog psa, pa vlasnicu - Policajac ga ubio iz pištolja
Prije 15 sati na rivi u Milni na Braču pas je napao i ozlijedio drugog psa, a nakon toga i vlasnicu. Pas, zasad nepoznate pasmine, bio je bez nadzora, potvrdili su iz PU splitsko-dalmatinske za Dalmatinski portal. Policajac koji se našao na rivi je iz službenog pištolja ubio