1 min. čitanja

Više od 1000 djece sudjelovalo na STEM tjednu "Let's STEM together" održanom u Gradskoj knjižnici Zadar

Više od 1000 djece sudjelovalo na STEM tjednu "Let's STEM together" održanom u Gradskoj knjižnici Zadar
Foto: Grad Zadar

ZADAR - "Let's STEM together", slogan je STEM tjedna koji je održan od 12.-16. veljače 2024. godine u Odjelu za mlade Gradske knjižnice.

Proteklog je tjedna tako održano ukupno oko 95 zanimljivih radionica i edukativnih programa, a koncept radionica koji je bio prilagođen svim dobnim skupinama djece, pokazao se jako dobrim. Svi prisutni su iskazali veliki interes, a neki od njih koji su došli na samo jednu radionicu, ostali bi na koncu cijeli dan.

Gradska knjižnica Zadar se pokazala kao idealna lokacija za organizaciju ovakvog događanja; što zbog svog interaktivnog i multifunkcionalnog prostora, što zbog odlične podrške za vrijeme trajanja STEM tjedna.

- Bila sam na brojnim manifestacijama u Hrvatskoj i svijetu, ali sad s pravom mogu reći da s ovim prostorom, organizacijom, znanjem i umijećem ne zaostajemo ni za kim! Ovo je jedna nova razina i uspostavljanje novih obrazovnih standarda, inovativne pedagoške metode, upotrebe tehnologije i nove okoline za učenje. Obrazovni sustavi se mogu nadograđivati i unaprjeđivati ako postoji sinergija i suradnja između obrazovne politike, akademske zajednice i učitelja. I zato sve pohvale - poručila je profesorica Anita Raljević Špralja iz Medicinske škole Ante Kuzmanića Zadar.

A.N.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.