2 min. čitanja

Više ne morate čekati kod liječnika, savjet i drugo mišljenje možete sada dobiti putem video poziva!

Više ne morate čekati kod liječnika, savjet i drugo mišljenje možete sada dobiti putem video poziva!
Foto: PROMO

Istraživanja pokazuju kako za posjet liječniku i pregled koji obično traje oko 6 minuta morate izdvojiti čak 2 sata vremena (organizacija, prijevoz, čekanje). Sada su vam preko Doct aplikacije za savjet i drugo mišljenje dostupni liječnici preko video poziva. Bez čekanja i rezervacije termina.

Kako funkcionira Doct?

Doct je platforma koja spaja vas, korisnika i liječnike opće prakse putem video poziva. Na aplikaciji čak imate svoju povijest bolesti koja je dostupna liječnicima i koja se ažurira nakon svakog vašeg poziva.

Nakon što instalirate aplikaciju, poziv liječniku možete uputiti već kroz nekoliko trenutaka. Prvi mjesec Doct možete koristiti besplatno.

Doct aplikacija dostupna je za iPhone, Android i Huawei uređaje, a za poziv liječniku nije vam potreban unaprijed rezerviran termin. Možete nazvati bilo kada, od bilo gdje jer su liječnici na platformi dostupni 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

Možda ste nautičar, možda živite u udaljenom području, a možda vam se samo ne da sjediti u čekaonicama u vrijeme Covida, gripa i prehlada - koji god da je razlog, liječnici Doct platforme će vas usmjeriti u pravom smjeru i dati odgovore na sva vaša pitanja, u bilo koje doba dana i/ili noći.

Svrha Docta je učiniti zdravstvenu skrb pristupačnijom. Želimo olakšati život našim korisnicima. Nikome se ne sjedi u čekaonici ako to baš nije nužno potrebno, a 70% posjeta liječniku uspješno se može obraditi online.

Naša je misija digitalizacijom liječničke posjete učiniti bržima i jednostavnijima. Naši liječnici će vam pružiti podršku u svim medicinskim pitanjima: mogu vas savjetovati kako se sami liječiti, ponuditi drugo mišljenje u vezi s postojećom dijagnozom, preporučiti specijalistu ili dati savjete o lijekovima koje trenutno uzimate.

Bez obzira o kojem se problemu radi, naši liječnici pružit će iznimno profesionalan i kvalitetan savjet. U narednih par mjeseci otvaramo platformu za liječnike specijaliste i korisnici će moći rezervirati termin sa specijalistima i plaćati samo po pozivu. Mišljenja smo da ćemo ovime uvelike pomoći korisnicima Docta da brzo dođu do kvalitetnih savjeta i mišljenja specijalista, te da svoje zdravlje nikada više ne stave na čekanje. ” kazao je Alen Pecirep, direktor Docta.

Doct je dostupan u vidu mjesečne ili godišnje online pretplate. Možete se pretplatiti na paket za jednu osobu (Osobni paket) ili odabrati Obiteljski paket (dvoje odraslih i djeca do 18 godina). Cijena Osobnog paketa je 45 kn mjesečno, a cijena Obiteljskog paketa iznosi 90n mjesečno. Za godišnje plaćanje ostvaruje se 20% popusta. Prvih mjesec dana korištenja Docta je besplatno. Instalirajte Doct i zatražite savjet od liječnika, bez čekanja i gubljenja vremena u čekaonicama.  

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.