2 min. čitanja

VIDEO Predivan film, snimljen u podmorju Mljeta dobitnik je prestižne turističke nagrade

VIDEO Predivan film, snimljen u podmorju Mljeta dobitnik je prestižne turističke nagrade
Foto: Croatian Undersea Fairytail video screenshot

Turistički film ‘Koraljni greben Cladocora caespitosa – NP Mljet’ autora Paule i Đela jr. Jusića dobitnik je prestižne turističke nagrade ‘Baldo Čupić’. Nagrada za najbolji hrvatski nacionalni turistički film u 2023. godini im je uručena na 26. International tourfilm festivalu – ITF’CRO 2023. koji se održao u Solinu.

- Dakle, osvojiti Nagradu za Najbolji nacionalni film Baldo Čupić na međunarodnom festivalu turističkog filma INTERSTAS – ITF je izuzetna čast, ali kad tu prestižnu nagradu osvojiš dvije godine za redom… To je zaista neprocjenjivo. E to nam se ostvarilo! Ponos do neba. Hvala struci što je prepoznala naš rad i trud, hvala Fiscalisu i gosp. Vojku Pleštini, hvala našim dragim prijateljima Ivu Sršenu, ravnatelju NP Mljet i Mariu Orlandiniju iz ronilačkog centra Aquatica Mljet bez čije podrške ne bi realizirali ovaj film, i naravno, hvala našem najljepšem manekenu, Nacionalnom parku Mljet i svim djelatnicima. Idemo dalje - napisao je Đelo jr. Jusić.

Inače, ovo je druga godina zaredom u kojoj su Paula i Đelo jr. Jusić dobili nagradu ‘Baldo Čupić’, protekle godine za turistički film o hrvatskom podmorju ‘Croatian undersea fairytail’

- Ponosni do neba! Drugu godinu za redom dobiti ovu prestižnu nagradu izuzetna je čast! Hvala struci, hvala svim suradnicima. A mi smo samo još više motivirani da stvaramo dalje. Hvala svima na čestitkama - objavila je Paula Jusić.

Pogledajte i opustite se uz zvuke još divne glazbe Đele jr. Jusića:

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Jedini hrvatski koraljni greben buja životom | | Morski HR
Nacionalni park Mljet objavio je nedavno na svojoj Facebook-stranici prekrasnu snimku grebena busenastog kamenog koralja na dnu Velikog jezera. Greben koralja Cladocora caespitosa u Velikom
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.