2 min. čitanja

VIDEO Zaglavio na Rabu: "Rijetko se dogodi da Rapska plovidba ne obavi barem jednu liniju s kopnom"

VIDEO Zaglavio na Rabu: "Rijetko se dogodi da Rapska plovidba ne obavi barem jednu liniju s kopnom"
Foto: Čitatelj

RAB - Naš čitatelj je, poput brojnih građana jučer zaglavio zbog vremenskih neprilika. I dok je većina njih zapela svojom krivicom na kopnu, ne slušajući vremensku prognozu i/ili jer nemaju obaveznu zimsku opremu, ovaj čovjek nije mogao dalje jer trajekt nije smio isploviti.  

- Video sam snimio jučer poslijepodne na trajektnom pristaništu Mišnjak na otoku Rabu. Vrlo se rijetko dogodi da Rapska Plovidba ne obavi barem jednu liniju sa Stinicom na kopnu.

Bura je bila opaka, baš kako se i najavljivalo, tako da sam i ja ostao privremeno zarobljen na otoku. Nadam se da će jutro biti uspješnije odnosno da će bura popustiti pa da se vratim poslovnim obvezama u Rijeci - poručuje, a jutros nam šalje drugu snimku, na kojoj se vidi da se probio, a Jadranska magistrala prema Rijeci se čiste i donekle je prohodna.  

- Kako je trajekt Rapske Plovidbe jutros provozio prešao sam na kopno u smjeru Rijeke. Zbog jake bure i snijega dobar dio magistrale između Stinice i Sv Jurja je pod ledom - kaže čitatelj.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

DALMACIJA ODSJEČENA - HAK objavio novo izvješće
Zbog iznimno nepovoljnih vremenskih uvjeta uzrokovanih snijegom u Lici i Gorskom kotaru, te jakom burom povremeno s olujnim i orkanskim udarima u priobalju, trenutno NEMA slobodnog cestovnog pravca niti za jednu skupinu vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto. U tijeku je zimsko od…
HGSS CIJELU NOĆ IZVLAČILI PUTNIKE Iz Karlobaga odveli pacijenta na dijalizu
Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja cijeli dan i noć pokušavali su doći do svih putnika koji su zameteni u snijegu. Na cesti he ostalo dosta automobila, a mnogi od njih na put su krenuli s ljetnim gumama. Angažirane su stanice Zadar, Šibenik, Split i Gospić. HGSS, stanica Gospić
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.