1 min. čitanja

Utopio se u automobilu ispred trajektnog pristaništa jer nije podigao ručnu kočnicu!

Utopio se u automobilu ispred trajektnog pristaništa jer nije podigao ručnu kočnicu!
Foto: Wikimedia / Ilustracija

PRAPRATNO - Dovršenim očevidom prometne nesreće koja se jučer, 19. kolovoza, oko 15 sati, dogodila na Pelješcu, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 27-godišnji državljanin Indije,  prilikom parkiranja osobnog vozila zagrebačih registarskih oznaka na parking prostor Trajektnog pristaništa Prapratno, propustio radnju osiguranja vozila od samopokretanja i nije aktivirao ručnu kočnicu.

Zbog navedenog propusta došlo je do naglog pokretanja vozila prema naprijed dok se u njemu nalazio spomenuti vozač. Vozilo je upalo u more s visine od oko 4 metra te se odmah okrenulo na krov i potonulo na dubinu od 6 metara.

Policijski službenici Policijske postaje Ston su odmah nakon dolaska na mjesto događaja pokušali pomoći unesrećenom na način da je jedan policijski službenik uskočio u more, zaronio do vozila i izvukao vozača na obalu, dok je drugi odmah započeo postupak reanimacije, ali unatoč svim naporima, vozač je, na žalost, preminuo.

Tijelo stradalog državljanina Indije je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti postupak obdukcije kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

TRAGEDIJA NA PELJEŠCU Mladić poginuo pri slijetanju automobila u more na trajektnom pristaništu | | Morski HR
Jedna osoba izgubila je život u nesreći koja se oko 15 sati dogodila u trajektnom pristaništu Prapratno na Pelješcu. Kako doznaje Dalmacija danas, život je izgubio 27-godišnji indijski
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.