1 min. čitanja

Uhićen bjegunac Ivan Božić koji je pokušao ubiti policajca, s njim i još tri osobe!

Uhićen bjegunac Ivan Božić koji je pokušao ubiti policajca, s njim i još tri osobe!
Foto: Facebook / MUP

SPLIT - Splitska policija je izvijestila da je oko 16 sati i 40 minuta pronađen i uhićen bjegunac Ivan Božić koji je automobilom udario 20-godišnjeg policajca u Splitu.

- Izvješćujemo Vas kako je oko 16:40 sati pronađen te uz uporabu sredstava prisile uhićen 29-godišnjak muškarac za kojim se tragalo od jučer.

Uhićene su još tri osobe koje su zatečene s 29-godišnjakom - izvijestila je splitska policija.  

Uhićen je kod trgovačkog u jednoj kući u Solinu gdje su upali specijalci i odveli ga na kriminalističko istraživanje. Tijekom uhićenja Božić nije pružao otpor policiji.

- Nije imao šanse, pokušao se sakriti u jednoj kući. Operativnim radom smo saznali gdje je i uhitili ga. Nije bilo pregovora - rekao je Slobodnoj Dalmaciji izvor koji je sudjelovao u potrazi za bjeguncem.

U bijegu se nalazio od srijede u jedan sat poslije ponoći nakon što je u Ulici Domovinskog rata svojim vozilom oborio 20- godišnjeg policajca koji je u bolnici završio sa teškim i po život opasnim ozljedama.

Tijekom jučerašnjeg jutra dežurna je liječnica Jedinice za intenzivno liječenje KBC- a Split medijima rekla da je policajac stabilno, a prema najnovijoj informaciji se probudio i kontaktirao s liječnicima pričajući s njima o nesreći.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.