Ugrizao ga poskok dok je brao šparoge

GALIŽANA - Dok je brao šparoge, Istranina Marina Capolicchija iz Galižane ugrizao je poskok. No, on je ubrao još nekoliko šparoga, presvukao se i tek potom otišao u bolnicu.

U bolnici su mu rekli da im je ovo prvi takav slučaj ove godine. Pitali su ga i hoće li opet ići u šparoge.

- Kakvo je to pitanje? Naravno da hoću. Svaki dan netko nastrada u prometu pa se opet vozi, Amerikanci idu u svemir i svako toliko se neka letjelica izgubi, pa opet ima drugih pilota koji će otići gore - ispričao je za Glas Istre.

Svijet se ne može zaustaviti, ne može cijela Istra prestati brati šparoge ako je njega ujeo poskok, dodao je Capolicchio.

Susreo se, navodi, s mnogo poskoka u životu, držao ih u ruci, jednog je čak odnio na posao da ga pokaže kolegama. Ali, eto, očito se morao nakon toliko vremena dogoditi ovakav nemili događaj.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

U Dalmaciji poskok ugrizao ženu pred kućnim vratima, na mjestu gdje se igraju djeca | | Morski HR
U sinjskom naselju Glavice, zaseoku Dolići, 74-godišnjakinju je ispred njezine kuće ugrizao poskok, pred kućnim vratima, samo desetak minuta ranije na tom su se mjestu igrala djeca, njezin sin otkriva
Nasred gradske plaže ženu ugrizla zmija: “Bilo je jako puno krvi, noga mi je užasno otekla!” | | Morski HR
Odlazak na plažu prošlog tjedna jedna Rumunjka sa splitskom adresom neće tako skoro zaboraviti. Naime, otišla se okupati na Žnjan, a nije mogla ni pomisliti da se samo nekoliko metara od mora