2 min. čitanja

U Vodicama za novu turističku sezonu novo električno vozilo

U Vodicama za novu turističku sezonu novo električno vozilo
Foto: Grad Vodice

VODICE - Novo električno vozilo namijenjeno je čišćenju i pražnjenju kanti za otpatke na plažama, rivi i uskim ulicama središta grada, a posebno će biti praktično u srcu turističke sezone.

Tvrtka Eol-Ekos d.o.o. Komunalnoj tvrtci Leć isporučila je novo električno vozilo namijenjeno čišćenju i pražnjenju kanti za otpatke na plažama, rivi i uskim ulicama središta grada.

Ovo nečujno i malo vozilo osobito je praktično u srcu turističke sezone budući da se nenametljivo može kretati na područjima gdje uživa veliki broj kupača i šetača.

Jedno takvo vozilo nabavljeno je prije trinaest godina kad je to zaista bila novost na našim prostorima, stoji na stranicama Grada Vodica.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

U Murteru, Tisnom i Vodicama pokreće se inicijativa za uvođenjem javnih česmi | | Morski HR
U povodu Svjetskog dana voda, koji se obilježava sutra, Udruga Argonauta uputila je dopise Općinama Tisno, Murter-Kornati i Gradu Vodicama s ciljem uvođenja javnih česmi u ove tri lokalne zajednice.
‘Spojeni’ su Vodice i Tribunj! Kad radovi budu gotovi bit će to jedna od najdužih šetnica uz more u Dalmaciji | | Morski HR
Svečano je otvorena nova obalna šetnica od Vile Marijane do katastarske granice s Općinom Tribunj. U programu je sudjelovala Vodička glazba, klapa Bunari i Vodičke mažoretkinje, a simboličnim


Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.