1 min. čitanja

U samo tjedan umrla tri člana posade američkog nosača zrakoplova – NCIS pokrenuo istragu

U samo tjedan umrla tri člana posade američkog nosača zrakoplova – NCIS pokrenuo istragu
Foto: Pixabay/Ilustracija

Američka pomorska služba za kriminalističku istragu (NCIS) pokrenula je istragu o okolnostima smrti tri člana posade američkog nosača zrakoplova USS George Washington, koji su navodno izvršili samoubojstvo tijekom prošlog tjedna.

Među preminulima je stručnjak za maloprodajne usluge 3. klase Mikail Sharp, koji je pronađen na lokaciji izvan baze 9. travnja. Dan nakon njega, također izvan baze, pronađena je mrtva i električarka za unutarnje komunikacije treće klase Natasha Huffman.

Pet dana poslije na brodu je u nesvjesnom stanju pronađen još jedan član posade, Xavier Hunter Mitchell-Sandor, koji se upucao iz vatrenog oružja, potvrdio je američki mornarički institut. Unatoč tome što mu je hitnom intervencijom pružena medicinska pomoć, mornar je preminuo.

Istražitelji NCIS-a nisu potvrdili je li Mitchell-Sandor u to vrijeme bio na dužnosti ili je koristio službeno oružje. Drugi detalji o incidentu nisu objavljeni jer se istraga nastavlja.

Inače, Mitchell-Sandro je sedmi smrtni slučaj na nosaču USS George Washington u posljednjih godinu dana, a istražitelji zasad ne žele prejudicirati jesu li svi slučajevi ili barem dio njih povezani.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.