1 min. čitanja

Rijeka među gradovima koji organizirano prikupljaju božićna drvca

Rijeka među gradovima koji organizirano prikupljaju božićna drvca
Foto: pixabay

RIJEKA - Komunalno društvo Čistoća Rijeka moli građane da božićna drvca ne odbacuju u okoliš niti odlažu u spremnike jer unutar nekoliko dana počinje organizirano prikupljanje. Postoji i mogućnost samostalnog dovoza u reciklažna dvorišta.

KD Čistoća Rijeka će od 9. do 19. siječnja 2023. organizirano prikupljati božićna drvca po mjesnim odborima Grada Rijeke prema terminima naznačenima u tablici. Prikupljanje će se odvijati tijekom svakog dana, osim nedjeljom.

Iz komunalnog društva mole građane da se pridržavaju naznačenih termina te da drvca odlažu pored spremnika za otpad. Mole građane i da ih ne odbacuju u okoliš, ne odlažu u spremnike za preostali miješani komunalni otpad niti u spremnike za odvojene, vrijedne vrste otpada, kao niti na mjesta koja nisu predviđena za tu namjenu.

Međutim, postoji također mogućnost samostalnog dovoza drvaca u reciklažna dvorišta Mihačeva draga, Pehlin i Jože Vlahovića.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

BOŽIĆNI OBIČAJI Do 1850. u Hrvatskoj se nije običavalo kititi božićno drvce | | Morski HR
U selima su danas gotovo nestali običaji unošenja badnjaka i rasprostiranja slame pod blagdanskim stolom u predvečerje Božića. Božić je blagdan kada kršćani slave rođenje Bogočovjeka Isusa Krista, a
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.