1 min. čitanja

U NP Sjeverni Velebit samo na vlastitu odgovornost!

U NP Sjeverni Velebit samo na vlastitu odgovornost!
Foto: NP Sjeverni Velebit (Facebook)

KRASNO - Za ljubitelje planina važno upozorenje iz NP Sjeverni Velebit - zimska oprema kako za vozila, tako i osobna (gojzerice, topla zimska odjeća), je obavezna.

Iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit obavještavaju posjetitelje kako zbog zimskih vremenskih uvjeta, Park posjećuju na vlastitu odgovornost. Na svojoj Facebook stranici objavili su sljedeće upozorenje:

"Poštovani posjetitelji,
zbog zimskih vremenskih uvjeta Park posjećujete na vlastitu odgovornost! Zimska oprema kako za vozila, tako i osobna (gojzerice, topla zimska odjeća), je obavezna. Cesta prema ulazu Babić Siča i Zavižanu nije čišćena i nije prohodna za mala osobna vozila, te je prohodna samo za terenska vozila sa zimskom opremom. Vrijeme je u ovom periodu iznimno nestabilno i divan sunčan dan se u trenu može pretvoriti u snježnu mećavu. Molimo da uvažite naše upozorenje i time spriječite dovođenje u opasnost kako Vaših života tako i osoba koje su dužne u slučaju nesreće intervenirati i spašavati Vas."

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

TRAMONTANA I BURA Autocestom samo osobni automobili, ne plove linije do otoka, more 6!
Duž Jadrana puše jaka tramontana i bura s olujnim udarima. Pojačana do jaka, mjestimice vrlo jaka tramontana i bura. Za srednji Jadran Državni hidrometeorološki zavod uključio je narančasto upozorenje meteoalarma za srednji Jadran i podvelebitsko područje, a najjači udari vjetra su 35-50 čvorova, od…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.