1 min. čitanja

U nedjelju 12. "Kaštelanska regata"

U nedjelju 12. "Kaštelanska regata"
fOTO: JK Giričić

KAŠTEL GOMILICA - Već tradicionalna, a  ove godine 12. po redu Kaštelanska regata održat će se u nedjelju, 24. rujna 2023. u akvatoriju Kaštelanskog zaljeva. Start je predviđen  u 10:00 sati, a cijeli sportski događaj  priređuje JK Giričić iz Kaštel Gomilice. Organizatori očekuju ove godine više od 40 krstaša i 150 sudionika regate.

Jedrit će se u klasi OPEN u trokut i štap, krstaši će biti svrstani u 5 grupa, a  detaljnije upute će jedriličari dobiti u prijavi za regatu.

Jedriličarski klub Giričić je ponosan što je i ove godine glavni pokrovitelj regate Grad Kaštela, te se ovom prilikom zahvaljuje svima koji su pomogli realizaciju regate, a ponajviše gradonačelniku Denisu Ivanoviću.Kraj jedrenja i regate je potvrđen u 17:30, a svi sudionici regate će se družiti na prigodnom domjenku s početkom u 18.30 sati.

Tom prigodom će se podijeliti i osvojeni pehari, te malo iznenađenje za najbrži brod regate. Do ove godine je to bila kamena jedrilica, ali organizator je odlučio ove godine iznenaditi na drugačiji način kormilara kao i posadu najbržeg krstaša.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.