1 min. čitanja

U javno savjetovanje pušten prijedlog zabrane radova u turističkoj sezoni

U javno savjetovanje pušten prijedlog zabrane radova u turističkoj sezoni
Foto: Pixabay

NOVI VINODOLSKI - Gradsko vijeće Grada Novog Vinodolskog uputilo je u javnu raspravu Odluku  o privremenoj zabrani građevinskih radova na području grada za period od 15. lipnja do 15. rujna 2023. godine.

Prema navedenoj odluci u spomenutom razdoblju vrijedila bi zabrana zemljanih radova poput iskopa, odvoza materijala s gradilišta, nasipavanja, uređenja terena i slično. Zabrana bi vrijedila i za izgradnju konstrukcije građevine, što uključuje betonske i tesarske radove, izgradnju nosivih i pregradnih zidova, radove na krovu i slično.

Zabrana građevinskih radova u navedenom periodu odnosila bi se na Novi Vinodolski, Povile, Klenovicu, Smokvicu Krmpotsku i Sibinj Krmpotski.

Zabrana se ne bi odnosila na građevinske radove od interesa za Republiku Hrvatsku, uklanjanje bespravno sagrađenih objekata ili na hitne radove zbog nastale štete na građevini.

Gradsko vijeće poziva sve zainteresirane građane da se uključe u javno savjetovanje, koje je otvoreno do 17. studenog 2022. godine. Detalji se nalaze na LINKU.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.