1 min. čitanja

Turneja Kino Mediterana filmove donosi u mala i velika mista od Cavtata do Paga

Turneja Kino Mediterana filmove donosi u mala i velika mista od Cavtata do Paga
Kino Mediteran Šolta - Foto: Press

Putujući dio projekta Kino Mediteran svoju ljetnu turneju započeo je na krajnjem jugu - u Cavtatu, a do jeseni će svoje kino platno s odličnim filmovima dizati u 15 gradova diljem obale. Ukoliko svoj odmor provodite na srednjem i južnom Jadranu gotovo je nemoguće da zaobiđete Kino Mediteran koji donosi najbolje filmove pod zvijezdama. Najčešće projekcije bit će u Makarskoj, Trpnju, Selcima na otoku Braču, Cavtatu, Šolti i Mljetu, a jednom tjedno i u Ljetnom kinu u Korčuli.

Ove sezone turneja stiže četiri puta u mala mjesta Općine Jelsa na otoku Hvaru - Zavalu, Gdinj i Ivan Dolac, a na Kino Mediteran mapi po prvi puta se nalazi i Kolan na otoku Pagu. Jednodnevna gostovanja dogodit će se u Benkovcu, Zadvarju, Podstrani, Klisu i Kistanju.

Kino Mediteran - Gdinj

Publiku očekuju popularni komercijalni hitovi, animirani filmovi za djecu, ali i hit naslovi Festivala mediteranskog filma Split za koje se tražila ulaznica više. Uz talijanske favorite publike "Uvijek postoji sutra" i "Raj" publika će ovog ljeta imati priliku vidjeti i hrvatske kratkometražne filmove "Žarko, razmazit ćeš dite" braće Popović, "Sola" Lane Barić, "1001 noć" Ree Rajčić te "Čovjek koji nije mogao šutjeti" za kojeg je Nebojša Slijepčević osvojio Zlatnu Palmu u Cannesu.

Uz gostovanja diljem Dalmacije Kino Mediteran gotovo svakodnevno radi u digitalno opremljenim kinima u Bolu, Supetru, Hvaru, Jelsi, Komiži, Lastovu, Imotskom, Pločama, Trogiru i splitskom Ljetnom kinu Bačvice.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.