Turistički film o Zadru osvojio prvo mjesto u Portugalu!

LISABON - Nakon što je u Zagrebu na Međunarodnom festivalu turističkog filma – 11. Zagreb TourFilm Festival osvojio prvu nagradu za najbolji Hrvatski turistički film u kategoriji „Turistička destinacija – grad“, film redatelja Igora Goića „Meet. Feel. Explore. Zadar“ i njegove produkcijske kuće Kreathia Studio osvojio je prvo mjesto u rubrici "Coulture and Heritage" na svjetskom ART&TUR festivalu u Portugalu!

- Lipo je primiti ovakvo priznanje struke (pogotovo kad si samokritičan kao ja) za trud koji ulažeš zajedno sa svojim timom!

Fala svima koji su sudjelovali na direktan ili indirektan nacin i ogromno hvala Turističkoj Zajednici grada Zadra i Mario Paleka što si virova u nas i pustija nam odrišene ruke (triba nam više takvih ljudi u Zadru)! Isto tako hvala Ante i Martina za sve prijave na festivale i genijalnu promociju filma!  I "last but not least", "cherry on top", hvala gospođi Spomenka Saraga na svemu što radi za filmaše i film u Republici Hrvatskoj - pravu veličinu i pravog majstora svog posla se prepoznaje po tome što se pri penjanju na škale uspjeha, ne ostavlja prazne škale iza sebe, nego povlači ljude za sobom! - komentirao je redatelj Igor Goić, kojem i ovom prilikom čestitamo!

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Film Igora Goića “Meet. Feel. Explore. Zadar“ osvojio prvu nagradu za Hrvatski turistički film u kategoriji Turistička destinacija – grad
ZAGREB/ZADAR - Međunarodni festival turističkog filma – 11. Zagreb TourFilm Festival – održan je od 12. do 14. listopada u organizaciji Balduči filma i Turističke zajednice grada Zagreba te pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, Ministarstva turizma i sporta te Hrvat…