1 min. čitanja

TRIO FANTASTIKUS Evo tko je u Brelima Ukrajinki ukrao torbu punu novca!

TRIO FANTASTIKUS Evo tko je u Brelima Ukrajinki ukrao torbu punu novca!
Foto:Boris Kačan/Pexels

BRELA - Tetjana Glinjana prije dva je tjedna izgubila torbu što joj vjerojatno ne bi bio pretjerano veliki problem da u njoj nije bilo 16 tisuća eura.

Ispostavilo se da su "vreću punu para" ili u ovom slučaju torbu puno novaca odnijela tri radnika lokalne komunalne tvrtke, a nakon što su "pali" nađena je i torba puna novaca te vraćena vlasnici.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su trojica muškaraca, 48-godišnjak, 38-godišnjak i 25-godišnjak, svi hrvatski državljani, protupravno prisvojili tuđu pokretnu stvar i ostvarili obilježja kaznenog djela utaja radi čega će protiv njih Općinskom državnom odvjetništvu biti podneseno posebno izvješće kao dopuna kaznene prijave - izjavili su iz policije za Slobodnu Dalmaciju.

Izgleda da su se dva Breljana i jedan radnik iz Zagvozda malo polakomili, a osim što su završili s kaznenom prijavom dobili su naravno i otkaz u tvrtki za koju su radili. Presudile su im navodno nadzorne kamere.

- Razočarani smo i šokirani nakon saznanja da su naša trojica djelatnika utajili torbu Ukrajinki, jer je tim djelom tvrtki nanesena velika šteta i sramota. Sva trojica djelatnika odmah su sankcionirana i udaljena s posla - izjavili su iz općinske tvrtke "Greben" također za Slobodnu Dalmaciju.

U nestaloj torbi koju je odložila ispred svoje kuće u Brelima, nalazili su se laptop, USB, pet mobitela, osobni dokumenti, bankovne kartice i oko 16 tisuća eura, a ukupna vrijednost otuđene imovine iznosila je 27 tisuća eura. 

Sve je to, ova inače prilično imućna Ukrajinka koja je prije nekoliko mjeseci kupila pa prodala tri splitska hotela, samo tako ostavila u torbi ispred kuće.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.